Bedankt en tot volgend jaar

Deze 40ste editie van de wijkfeesten De Marul is afgelopen. Bedankt aan iedereen om desondanks de sanitaire maatregelen en het slechte weer langsgekomen te zijn op de wijkfeesten. Het was leuk om iedereen eens terug te zien en een gezellig babbeltje te doen. We hopen volgend jaar een volwaardige wijkfeest te kunnen organiseren en jullie allemaal terug te kunnen verwelkomen. Maar vergeet niet dat we gedurende het jaar ook actief blijven met verscheidene activiteiten. Dus blijf ons volgen op Facebook, Instagram, Twitter en op http://www.demarul.org .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s