Prijsuitreiking Wandelzoektocht door de geschiedenis van de Marul

De 25 deelnemende gezinnen van de wandelzoektocht door de geschiedenis van de Marul krijgen een prijs. De aanwezige deelnemers hebben hun prijzen kunnen komen afhalen. De volledige lijst van de winnaars kunt u hier vragen. Deze wandelzoektocht is een initiatief van de werkgroep “De Marul vroeger en Nu”. De wandelzoektocht is online beschikbaar op onze site. Click hier om te downloadenhttps://demarul.files.wordpress.com/2021/07/zoektocht-marul-2021.pdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s